Tervetuloa Lappeenrannan Upseerikerhon kotisivuille!

Upseeritie 2
53900 Lappeenranta

puh. 05 - 415 2206
upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi

Avoinna ma - pe klo 9.00 - 20.00.  Muina aikoina tilauksesta.

Keittolounas arkisin klo 11.00 - 13.00. Hinta 6,00 euroa.

1

 

 

RAVINTOLAP√Ą√ĄLLIK√ĖKSI LAPPEENRANNAN UPSEERIKERHOLLE

Lappeenrannan upseerikerho ry ylläpitää kerhoravintolaa Rakuunamäellä Saimaan rannalla. Tarjoamme juhla- ja kokouspalveluita sekä arkipäivisin lounasruokailua. Etsimme kokoaikaista motivoitunutta ravintolapäällikköä kehittämään ja toimeenpanemaan uutta liiketoimintakonseptia sekä johtamaan kerhoravintolaamme.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta, kokemusta ravintolatoiminnan johtamisesta sekä alan koulutusta.

Ravintolapäällikkönä vastaat kerhoravintolan toiminnasta, työnjohdosta ja ravintolan tuloksesta sekä osallistut myös keittiötyöhön ja asiakaspalveluun. Tehtävässä on ennen kaikkea kyettävä kehittämään palvelutarjontaa, markkinointia ja myyntityötä.Tarjoamme itsenäisen ja vaativan tehtävän tiiviissä työyhteisössä.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2017 loppuun ja koeaika on 4 kuukautta. Työsuhde alkaa välittömästi tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköisesti osoitteeseen petteri_iivonen@hotmail.com viimeistään 17.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Iivonen puh. 0400 448 469.